Tapahtumat

Tapahtumat

Päihderiippuvaisten Läheistenpäivä

05.05.2024
KLO 14:00 - 17:00

 

Päihderiippuvaisten Läheistenpäivää vietetään Seinäjoella kulttuurin ja hyvinvoinnin merkeissä 5.5.2024 klo 14-17 Rytmikorjaamolla.

Päihderiippuvaisten Läheistenpäivää vietetään Seinäjoella kulttuurin ja hyvinvoinnin merkeissä. Läheistenpäivän tapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.5.2024 Rytmikorjaamolla klo 14-17.

Musiikista vastaa Juha Lagström ja Ämmät. Tapahtumassa on ensiesityksessä kulttuurityöpaja Preppaamon kanssa yhteistyössä tehty valokuvanäyttely, jossa teemana on päihderiippuvuuden nostattamat tunteet. Valokuvissa esiintyy KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry:n läheis- ja vapaaehtoistyön kehittämishankkeen läheisten vertaistukiryhmäläiset. Tapahtumassa voi tavata läheistyön toimijoita.

Tapahtumaan olet tervetullut juuri sinä! Omaa taustaa läheisenä ei tarvita. Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/plp-ilmoittautuminen24. Emme käännytä ketään ovelta, vaikka ilmoittautuminen olisi unohtunut!

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja Riippuvuusklinikan kanssa. Järjestelytiimiin kuuluu FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, EHYT ry, Kondis ry, Nurmon Sininauha ry, Kokemus- ja vertaistoimijat ry, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry:n läheis- ja vapaaehtoistyön kehittämishanke, Irti Huumeista ry ja Riippuvuusklinikka.

Tapahtuman mahdollistaa Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa.

KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Rytmikorjaamo

 

Osoite

Vaasantie 11, 60100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Jenny Latva

jenny.latva@gmail.com

0401816606