Tapahtumat

Tapahtumat

Luova tulevaisuus – taiteellisen asiantuntijuuden mahdollisuudet

22.05.2024
KLO 13:00 - 15:00

 

Seminaari

Mitä taiteilija voi antaa yritykselle perinteisenä koetun taiteen lisäksi? Mitä taiteellinen asiantuntijuus antaa yritykselle? Mitä mahdollisuuksia on taiteilija-asiantuntijan ja yrityksen yhteistyössä?

Tervetuloa kuulemaan tästä ja muustakin Luova ajattelu ja taiteellinen asiantuntijuus elinkeinoelämän haasteita ratkomassa –hankkeen loppuseminaariin keskiviikkona 22.5.2024 klo 13 Seinäjoelle. (Frami B, kokoustila Bell & Marconi & Watt & Edison, Kampusranta 9) 

Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja organisaatioille sekä taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille, mutta se on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuden tarkoituksena on vahvistaa vuoropuhelua ja avata yhteistyön mahdollisuuksia kahden erilaisen alan välillä.

Seminaari ja lounas ovat maksuttomia, mutta välttääksemme ruokahävikkiä, pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 15.5.2024 osoitteessa: https://www.lyyti.in/luovatulevaisuus.

<h2>Lounastyöpaja</h2>

Ennen seminaaria klo 12 alkaen on mahdollisuus osallistua taiteilija Hilla Hautasen ja ruokavaikuttaja Nanna Rintalan suunnittelemaan kevyeen lounastyöpajaan kokoustila Swingissä (Frami B, 1.krs.). Lounaalle mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

<h2>Ohjelma</h2>

13.00 Tervetuloa!
13.05 Hankkeessa tehtyä ja koettua
Jenni Latva, projektipäällikkö, Taideyliopisto
13.20 Tapoja törmäyttää taidetta ja bisnestä – mitä hyötyä siitä on?
Max Mickelsson, toimitusjohtaja, Milton Networks
14.00 Kokemuksia taiteilija-asiantuntijuudesta
Siilin Solutionsin Seinäjoen tiimissä oli asiantuntijaroolissa taiteilija, kun yritys etsi uusia näkökulmia taklattavaan haasteeseensa. Taiteilija Marja-Riitta Vuorela ja Siilin Seinäjoen Site lead Petri Välimäki avaavat yhteistyön tuloksia. Heitä haastattelee Jenni Latva
14.20 Mitä taiteilija voi antaa yritykselle?
Antti Hintsa, taiteilija, kouluttaja
14.45 Kahvia ja makeaa ja syötävää taidetta
Taiteilija Hilla Hautanen
Yhteenveto ja kiitokset! 
Tilaisuus päättyy n. klo 15.

<h2>Lisätiedot</h2>

Jenni Latva, asiantuntija, projektipäällikkö
jenni.latva@uniarts.fi, 040 710 4371

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja Turun yliopisto. Se on osa  Luova ajattelu ja taiteellinen asiantuntijuus elinkeinoelämän haasteita ratkomassa -hanketta, jonka mahdollistavat Seinäjoen yliopistokeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Taideyliopisto Seinäjoki

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Frami B

Frami B, kokoustila Bell & Marconi & Watt & Edison, Kampusranta 9

 

Osoite

Kampusranta 9, 60320, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Jenni Latva

jenni.latva@uniarts.fi

040 710 4371