Tapahtumat

Tapahtumat

Kids´Action Night

07.06.2024
KLO 18:00 - 21:00

 

Toiminnallinen lastentapahtuma, joka sisältää paljon hauskaa tekemistä, nyyttärit ja ohjattua ohjelmaa.

Kids´Action Night -tapahtuma on kolmiosainen alakoululaisille (1-6 lk) suunnattu tapahtuma. Mukaan on kuitenkin tervetullut vaikka koko perhe. Alle kouluikäisillä on oltava huoltaja mukana. Tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan A-hallin ylätasanteella.

Tapahtuma on ilmainen. Halutessaan jokainen saa kuitenkin tuoda yhteiseen nyyttäripöytään erilaisia herkkuja. Tarjottavaa on sen verran kuin niitä tuodaan.

Kids´Action Nightiin on halutessaan mahdollista päästä Lontoon bussin kyydissä. Aikataulut ja reitit ilmoitetaan lähempänä www.kesajuhlat.fi sivulla. Paikkoja on rajatusti, joten niihin tulee ilmoittautua. (Bussin kyytiin pääsee myös lauantaina 8.6. Silloin luvassa on kiertoajelua.)

Valtakunnallisessa Kids´Action Nightissa on kolmiosainen runko. Ohjelma alkaa ja päättyy hauskaan lavaohjelmaan. Esiintymässä meillä on mm. JoyKids tanssiryhmä Porista. Luvassa on myös musiikkia, hauskaa ohjelmaa, kisailua, lyhyt Raamattutuokio ym.

Lavaohjelman välissä nautimme nyyttärieväistä ja erilaisita toimintapisteistä. Luvassa on mm. sumopainia, ninjaseinä, mustameri, pomppulinna, kauneussalonki, pehmosählyä ym. kisailua ja leikkiä. Bussikyydityksestä johtuen tapahtuma ei täysin noudata perinteistä kaavaa, jotta bussilla saapuville ei tulisi turhaa odoteluaikaa. Tapahtumakokonaisuus kestää noin kolme tuntia.

Kids`Action Night on osa kesäjuhlien lastenohjelman tarjontaa. Lue lisää täältä 

Seinäjoen vapaaseurakunta

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Seinäjoki Areena

A-hallin ylätasanne, lasten lava

 

Osoite

Kirkkokatu 23, 60100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Marika Hakola

marika.hakola@svk.fi

0443333628