1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
   

Terveyspalvelut

TERVEYSPALVELUT

 

Terveydenhoito

 

Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla kaikkina muina päivinä paitsi keskiviikkoisin. Vastaanotto ilman ajanvarausta klo 10.30 – 12.00. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta puh:425 5753 tai 044-754 1718. Voit myös soittaa ja varata itsellesi ajan ellei vastaanottoaika sovi sinulle.  Viestiä voit lähettää myös sähköpostilla: mirva.maki-rammo@seinajoki.fi, viransijaisena

marraskuulle 2017 saakka sanna.perttu@seinajoki.fi.

 

Terveydenhoitaja suorittaa määräaikaistarkastukset lääkintöhallituksen ohjeiden mukaan. Opiskelijahuollosta vastaava lääkäri suorittaa lääkärintarkastuksen lukion 2.luokkalaisille. Samalla kertaa lääkäri tekee ns. ARMEIJAN KUTSUNTATARKASTUKSEEN liittyvän tutkimuksen.  OBS. KUTSUNTATARKASTUS tehdään Isossakyrössä myös ulkopaikkakunnalta oleville opiskelijoille.  Opiskelijoiden tulee huolehtia itse heille määrätyistä lääkkeistä. Vain terveydenhoitajalta on saatavissa ensiapuluonteisesti esim. särkylääkettä koulupäivän aikana.

 

Mikäli haluat syksyllä influenssarokotuksen tai olet keväällä lähdössä lukion 2. luokalla järjestettävälle ulkomaille suuntautuvalle luokkaretkelle ja haluaisit ottaa joko A-hepatiitti tai A+B- hepatiittirokotuksen – ota yhteys terveydenhoitajaan mielellään jo syksyn aikana – niin saamme rokotussuojasi kuntoon.

 

Terveisin,

 

Mirva Mäki-Rammo, koulu- ja opiskeluterveydenhoitaja

 

Psykologi

 

Isonkyrön terveyskeskuspsykologi palvelee kaiken ikäisiä kuntalaisia erilaisissa haasteissa ja elämäntilanteissa. Vastaanotolle pääsee sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja lääkärin lähetteellä, psykologin tutkimuksiin erityisopettajien kautta. Asiakkuus aloitetaan kartoituskäynnillä, jonka jälkeen mahdollisesta jatkohoidosta/ohjauksesta eteenpäin sovitaan. Asiakkuuteen tulleelle pystytään tarjoamaan 10 käyntikertaa. Laajan työkuvan ja asiakaspaineen vuoksi odotusajat saattavat olla pitkät.

 

Isonkyrön terveyskeskuspsykologin palvelut (lapset ja nuoret): ohjaus ja neuvonta, lasten ja nuorten psykologiset arviot ja tutkimukset, nuorten yksilökäynnit, moniammatillinen vaikuttaminen ja konsultatiivinen yhteistyö koulujen ja lastensuojelun kanssa. Puhelinaika tiistaisin klo 9-10, puh. 06-425 5755. Asiakkaalle tarjotaan psykologi- ja perheneuvonta palveluita sekä Isossakyrössä että Seinäjoelle. 6-12 -vuotiaiden perhetyö (esim. perheentilanteen kartoitukset, perhekäynnit sekä lasten- ja vanhempien ryhmät) toteutetaan Seinäjoella psykologi- ja perheneuvonta palveluissa. 13-24 -vuotiaat voivat tarvittaessa hyödyntää Nuorisoasema Klaaran palveluita Vaasassa.  

 

Lukiolaisille tarjotaan mahdollisuutta osallistua psykologin ohjaamaan keskusteluryhmään. Tarkempaa tietoa ryhmän kokoontumisesta /ryhmään ilmoittautumisesta tulee WILMAN kautta lukuvuoden aikana.

 

Nuorisokuraattori

 

Nuorisokuraattorille juteltava asia voi olla mikä tahansa mieltä askarruttava juttu: koulussa tai kotona on vaikeaa, kavereitten kanssa on hankaluuksia, omat asiat painavat mieltä tai mikä muu tahansa asia.
Vanhempana tai huoltajana voit ottaa nuorisokuraattoriin yhteyttä, jos sinulla on huoli lapsesi asioista esimerkiksi koulussa, vapaa-ajalla, kaverisuhteissa tai kotona on pulmallisia tilanteita. Kun otat yhteyttä, lähdemme yhdessä miettimään asiaa ja etsimään keinoja tilanteeseen. Myös koulun ulkopuolisten palvelujen tarpeellisuutta voimme tarvittaessa pohtia yhdessä.
 

Tule juttelemaan, soita tai laita sähköpostia pienissä tai isommissa asioissa!

Ystävällisin terveisin vs.kuraattori Kimmo Torssonen p 050 4444081, kimmo.torssinen@isokyro

Kyrönmaan lukio | Kyrööntie 15, 61500 ISOKYRÖ | Puh. Opettajanhuone (06) 470 1236 | koulukeskus@isokyro.fi
Powered by WebUpdate