1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
   

Urheilulinja

Syksystä 2014 alkaen Kyrönmaan lukio on tarjonnut lisäpainotuksen urheilijoille urheilulinjalla. Jos harjoittelet tavoitteellisesti jotakin urheilulajia, valitse urheilulinja niin voit harjoitella kouluaikana 5 tuntia viikossa koko lukuvuoden ajan. Harjoitukset koostuvat fyysisestä  ohjatusta valmennuksesta (3 tuntia viikossa) ja lajiharjoittelusta (2 tuntia viikossa).  Lukio tarjoaa ohjattua lajivalmennusta salibandyssa. Muiden lajien edustajat harjoittelevat itsenäisesti oman valmentajansa johdolla ja oman valmennusohjelman mukaisesti. Fyysisen ohjatun valmennuksen tunneilla saat myös tietoa urheilijan ruokavaliosta, psyykkisestä valmennuksesta jne. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua säännöllisiin kuntotestauksiin ja vapaaehtoisiin viikonloppuisin pidettäviin valmennuskursseihin. Hakeminen Kyrönmaan  lukion ja urheilulinjalle tapahtuu yhteishaun kautta ja Kyrönmaan lukion pääsyvaatimuksena on, että perusopetuksen päättötodistuksen keskiarvo lukuaineissa on vähintään 7.0.
 
Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika on 21.2.-14.3.2017.  
 
Jos haet lisäksi Kyrönmaan lukion urheilulinjalle syksyksi 2015, sinun on täytettävä koulun nettisivuilta löytyvä hakulomake. Urheilulinjalle valinnan ehtona on, että harrastat tavoitteellisesti jotakin urheilulajia ja sinulla on oma valmentaja. 
 
Toimi hakuvaiheessa näin: 
1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi, ja valitse Kyrönmaan lukio.
 
2. Jos haet Kyrönmaan lukion urheilulinjalle, siirry lukion nettisivuille osoitteeseen www.isokyro.fi/koulut/lukio  ja täytä urheilulinjan hakulomake liitteineen. Tulosta lomake ja postita se Kyrönmaan lukioon viimeistään 21.3.2017 mennessä. Täytä siis lomake ja postita se. 
 
Tulosta lukion kotisivuilta myös valmentajalausunto, täytä se ja lähetä liitteineen Kyrönmaan lukioon (Kyrööntie 15, 61500 Isokyrö) viimeistään 21.3.2017.
 
Voit hakea urheilulinjalle vaikka olet  2. tai  3. vuoden opiskelija. Tulosta ja täytä tällöin hakulomake ja valmentajalausunto ja lähetä ne lukiolle viimeistään 21.3.2017. Hakulomakkeen linkki löytyy kohdasta hakeminen.
   
Kyrönmaan lukio | Kyrööntie 15, 61500 ISOKYRÖ | Puh. Opettajanhuone (06) 470 1236 | koulukeskus@isokyro.fi
Powered by WebUpdate