1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
   

Työjärjestyksen muokkaaminen

Syyslukukauden alussa opiskelijalle jaetaan koko lukuvuodeksi perustyöjärjestys eli kurssitarjotin, jonka perusteella aloittavat opiskelijat tekevät itselleen oman opiskelu- ja työjärjestyksen.
 
Huom. työjärjestyksessä eräiden aineiden kursseja on puolitettu kahdelle jaksolle tai toinen puoli kurssista on tarkoitettu opiskeltavaksi itsenäisesti. Opiskelijan tulee suorittaa ko. puoliskot saman lukuvuoden aikana.
 
Työjärjestykseen tulevien opetusryhmien tarpeen selvittämiseksi 1.- ja 2.-vuoden opiskelija ilmoittaa lukuvuoden lopulla seuraavan opintovuoden suunnitelmansa. Näiden tietojen perusteella muodostetaan opetusryhmät siten, että opiskelija voisi työskennellä päivittäin ilman vapaatunteja. 
 
Opiskelijalla on jokaisen jakson jälkeen oikeus tarkistaa opinto-ohjelmaansa. Siten opinto-ohjelma voi tarkentua lukion aikana opiskelijan tehdessä kurssivalintoja tavoitteidensa toteuttamiseksi. Opinto-ohjaaja ja ryhmäohjaaja antavat ohjeita vuotuisen opiskeluohjelman suunnittelusta ja seurannasta.
 

Ilmoittaudu ainoastaan niille kursseille, jotka aiot suorittaa loppuun saakka.

 

Opintoryhmästä toiseen siirtyminen

Opiskelija voi perustellusta syystä siirtyä työjärjestyksen osoittamasta opintoryhmästä toiseen, jos ryhmässä, johon hän pyrkii, on tilaa. Luvan siirtymiseen antaa ko. opettaja. Kiistatapauksen ratkaisee rehtori.
 
Opiskeluoikeus ryhmässä on ennen muuta niillä opiskelijoilla, jotka on alun perin kevään valintojen kautta ohjattu ko. ryhmään tai joiden hakeutuminen ryhmään perustuu opinto-ohjaajan kanssa laadittuun ennakkosuunnitelmaan.

 

 

Kyrönmaan lukio | Kyrööntie 15, 61500 ISOKYRÖ | Puh. Opettajanhuone (06) 470 1236 | koulukeskus@isokyro.fi
Powered by WebUpdate