1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
   

KYRÖNMAAN LUKION ESITTELY

 

Kyrönmaan lukio tarjoaa laadukasta lukio-opetusta uudenaikaisissa, hyvin varustelluissa tiloissa. Koulussa on toistasataa oppilasta, joten ryhmät eivät ole liian suuria ja opetus on yksilöllistä.

Kurssitarjonta on kuitenkin samalla hyvin laajaa ja verrattavissa suurempiin lukioihin. Kyrönmaan lukio on myösmukana Etelä-Pohjanmaan virtuaalilukiossa ja Opinlakeudessa.

 

Koulussamme aloitti syksyllä 2014 liikuntapainotteinen linja, joka antaa mahdollisuuden yhdistää tavoitteellinen liikuntaharrastus ja lukio-opiskelu. Linja tarjoaa lajivalmennusta salibandyssä, ja muitten lajien valmennus järjestetään oppilaan oman valmentajan johdolla. Lisätietoja saat lukion esitteestä ja kohdasta hakeminen. Järjestämmme kuljetuksen myös Ylistaron ja Laihian suunnasta tuleville opiskelijoille. Tarkemmat kuljetusreitit löytyvät kohdasta opiskelu. Urheilulinjan lisäksi Kyrönmaan lukio painottaa kansainvälisyyttä ja yrittäjyyttä.

 

Syksystä 2014 alkaen Kyrönmaan lukio tarjoaa myös muutamia Vaasan yliopiston kursseja lähiopetuksena.

 

Kyrönmaan lukiossa sinulla on mahdollisuus opiskella pienissä ryhmissä. Tämä takaa yksilöllisen opetuksen ja sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan opiskeluusi. Meillä koulu alkaa vasta 8.45. 

 

Kyrönmaan lukio | Kyrööntie 15, 61500 ISOKYRÖ | Puh. Opettajanhuone (06) 470 1236 | koulukeskus@isokyro.fi
Powered by WebUpdate